Wildalp Prémium Alpesi Forrásvíz ballon

Wildalp Prémium Alpesi Forrásvíz ballon

Wildalp Prémium Alpesi Forrásvíz ballon

2 590 Ft

A WILDALP tiszta, természetes állapotú forrásvíz, mely prémium minőségét a forrás tisztaságának köszönheti.
Az általunk kínált karsztvíz eredetű víz földalatti vízfolyásokon és talajrétegeken keresztül tör utat magának, emberi kéztől érintetlenül, miközben a Mészkő-Alpok különböző kőzetrétegei természetes módon megszűrik.

Hogy a forrásvíz tisztaságát megőrizhessük, a szabadon folyó vizet közvetlenül a forrásnál, kíméletes módon töltjük palackokba. Ezáltal a forrásvíz megőrzi eredetét, természetes energiáját és a hosszú útja során kialakult különleges karakterét. Így a víz frissen érkezik az Ön otthonába, mintha magából a forrásból merítette volna.

A Wildalp kiváló minőségű, természetes állapotú forrásvíz Stájerország szívéből. Az érintetlen természet, az Alpok mészkőrétegeinek természetes szűrő hatása, valamint a rendszeres szigorú ellenőrzés garantálja a víz folyamatos prémium minőségét.
Vizünket kiegyensúlyozott, alacsony ásványianyag-tartalom jellemzi. A forrásvizet minden kezeléstől mentesen, közvetlenül a palackokba töltjük. Ezért olyan friss és üdítő a WILDALP alpesi forrásvíz még szobahőmérsékleten, hűtés nélkül is.

Fontos információ a szállítással kapcsolatban:
Ezt a termékünket jelenleg csak Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú Bihar megyékbe szállítjuk.

Ha máshová szeretne szállítást kérni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Van már csereballonja?: